TEAMMANAGER VEILIGHEIDSZAKEN

Het Rijksmuseum is het museum van Nederland voor kunst en geschiedenis met een collectie van ruim 1 miljoen objecten van en over Nederland vanaf de Middeleeuwen tot en met de 20ste eeuw. Wij staan midden in de maatschappij, dat uit zich bijvoorbeeld in onze samenwerkingspartners en tentoonstellingen maar ook doordat wij vanuit meerdere perspectieven willen verzamelen en de collectie belichten. Wij streven naar  diversiteit in onze teams om dit te realiseren.

 

 

 

 

 

Naast het feit dat we erg trots zijn op het museum is een van onze ambities om het meest gastvrije museum te zijn in de wereld. Vind je het van nature leuk om het mensen naar de zin te maken, ze een welkom gevoel te geven en ze te woord te staan, maar daarbij ook de veiligheid centraal stelt? 

Het Rijksmuseum zoekt een: 


Teammanager (M/V/X)
32-36 uur per week 

Wat ga je doen:
We zijn op zoek naar een bevlogen en inspirerende teammanager die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan en vanuit een servicegerichte houding naar onze gasten zorgt voor optimale veiligheid in het museum. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie in het museum, zowel tijdens reguliere openingstijden als tijdens onze diversiteit aan evenementen, variërend van de jaarlijkse Museumnacht tot een intiem diner onder de Nachtwacht. 

Niet alleen onze bezoekers maar ook onze medewerkers verdienen een warm welkom en een vertrouwd en veilig gevoel, een team van ongeveer 35 medewerkers valt onder jouw directe verantwoordelijkheid. Met jouw natuurlijke, open en warme uitstraling ben jij beeldbepalend voor hoe bezoekers en medewerkers het Rijksmuseum ervaren!

Wat wij vragen:

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare leidinggevende ervaring in een publieksgerichte organisatie; 
  • HBO werk- en denkniveau;
  • MBO Beveiliger 2-diploma in bezit of de bereidheid deze z.s.m. te halen;
  • Ervaring met personeelsmanagement zoals de Wet Verbetering Poortwachter; 
  • Sterke voorkeur voor een achtergrond in Hospitality; 
  • Klantgericht, stressbestendig, vaardig in conflicthantering;
  • Woonachtig in de omgeving van Amsterdam.

 
De diensten:

  • Je werkt in een roulerend rooster van gemiddeld 36 uur per week, ook in weekenden, avonduren en op feestdagen.  
  • De diensten variëren van een vroege dienst (start 08.00 uur) tot een avonddienst (eindigt regelmatig na 24.00 uur, soms midden in de nacht).  Bij toerbeurt heb je bereikbaarheidsdienst inclusief weekendconsignatie. 

SALARIS / ARBEIDSVOORWAARDEN

De Museum CAO is van toepassing.  Het salaris is afhankelijk van de opleiding en ervaring en wordt gewaardeerd in schaal 9 zijnde van € 2.840,-tot € 3.718,- bruto per maand voor een fulltime dienstverband van 36 uur per week (4 keer 9 uur behoort tot de mogelijkheden). Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure alsmede een screening door de korpschef politie.  

SOLLICITEREN

Het Rijksmuseum is van en voor iedereen. Daarom stellen wij ons tot doel gelijkheid, diversiteit en inclusie te bevorderen. Voor vragen kun je je wenden tot Romee de With, afdeling P&O, via onderstaande gegevens. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Alexander Huiding via a.huiding@rijksmuseum.nl
 

Solliciteren doe je uitsluitend via de sollicitatiebutton, en kan tot uiterlijk zondag 12 december. Wij ontvangen graag een CV én motivatie in PDF, een sollicitatiefilmpje mag ook! Sollicitaties die op een andere manier binnenkomen, worden niet in behandeling genomen.  

INLICHTINGEN

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

 

 

 

 

 

DETAILS

VEREISTEN